Pris Inkl. moms DKK 30.990,00


Ekskl. moms: DKK 24.792,00

Luft til vand varmepumper har allerede etableret sig som en af de mest energirigtige og økonomiske opvarmningsformer. Vi tilbyder maskiner udviklet med den mest moderne teknologi, kølemiddel R32 der gør at varmepumpen kan fungere ned til meget lave temperaturer -25 grader. Varmepumperne er frekvensstyret, hvilket resulterer i lang holdbarhed, samt opnår en høj ydelse. Varmepumperne har et flot design, og tilbydes til en meget konkurrencedygtig pris.


MONOBLOCK system

Monoblock betyder, at ude-delen og inde-delen er bygget sammen i en enhed og skal placeres udenfor - et sted, hvor det er bekvemt. Der er således ikke behov for kølemontør i forbindelse med montagen af varmepumpen. Varmepumpen skal blot tilkobles centralvarmen og varmtvandsbeholderen i huset. 


Smart Controller

Den intelligente CAREL-controller med RS485 er udviklet til at skabe forbindelsesstyringen mellem varmepumpeenheden og terminalapplikationsenden. Med Cascade-funktionen kan flere varmepumper styres på én gang. WIFI APP giver brugerne mulighed for at betjene deres enheder via en smartphone, uanset hvor de er.


Kontrol over temperatur

Der er mulighed for at benytte forskellig udgangstemperatur fra varmepumpen til centralvarmen og til varmtvandsbeholderen. F.eks. 55 Grader til varmtvandsbeholderen og 35-40 grader til centralvarmen.


A+++ Energimærke

ERP-energimærket giver en indikation af energieffektivitet i produkter. Et klassificeringssystem A til G bruges til at bedømme effektiviteten af ​​fx varmepumper. Mærkningen er udført af TUV SUD, som er en af de mest anerkendte i industrien. Varmepumperne er godkendt efter KEYMARK certificering, er blevet klassificeret som ERP A +++. Vores energieffektive DC inverter varmepumper bruger op til 30% mindre energi end andre varmepumper.


Lavt støjniveau

Med Panasonic-roterende kompressor og andre højkvalitets komponenter er vores DC-inverter-varmepumper nogle af de absolut mindst støjende. SPRSUN Full Inverter Heat Pump Serien kan tilbyde et lavt støjniveau ned til bare 56 dB.

SPRSUN CGK030V3L

Varmepumpe luft til vand

12 kw 220V - 240V


  • Carel styring
  • Metal propel
  • Ned til -25º
  • Legionella program

Bestil eller hør mere

 
 
 
 
 

Specifikationer

Model CGK030V3L Frekvensstyret WI-FI

Varme ydelse Min/Max

5.52/12 kW

Varme Input Min/Max

0.99/2.69 kW

Køling ydelse Min/Max

5.03/10.9 kW

Køling Input Min/Max

1.21/3.70 kW

Strømforsyning

220V-240V/50 HZ

Kølemiddel

R32

Max COP 

                                5.43

SCOP v/35 grader

                                4.64

Lyd niveau

                              59 dB

Max A

                             18.7 A

Kabel diameter 

                         4,0 mm2

Længde

                         1110 cm

Brede

                           475 cm

Højde

                           810 cm

Netto vægt

88 kg

Brutto vægt

116 kg